Skip to main content

ZeniΘ: Διπλή διάκριση στα Sales Excellence Awards 2023

Η εταιρεία έλαβε Gold βραβείο στην κατηγορία Δικτύου πωλήσεων λιανικής και Bronze για την προσαρμοστικότητα που επέδειξε σε περίοδο κρίσης

Η ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, διακρίθηκε με δύο βραβεία στο θεσμό των Sales Excellence Awards για τις εξαιρετικές επιδόσεις που σημείωσε στον τομέα των Πωλήσεων, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Κατά την τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Ιουνίου, ο Δημήτρης Μαθιουδάκης, Διευθυντής Λιανικών Πωλήσεων έλαβε το Gold βραβείο στην κατηγορία Δικτύου πωλήσεων λιανικής. Ακόμη, στη διοργάνωση διακρίθηκε και ο κορυφαίος διαγωνισμός «Home Sweet Home» λαμβάνοντας Bronze βραβείο στην ενότητα Ευελιξία / προσαρμοστικότητα σε περιόδους κρίσεων / αβεβαιότητας.

Τα Sales Excellence Awards, που πραγματοποιούνται για 11η χρονιά σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) και την BOUSSIAS Events, αποτελούν πλέον θεσμό στον χώρο των Πωλήσεων επιβραβεύοντας τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλη την εγχώρια βιομηχανία.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η ΖeniΘ, εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες, παρέχει στην εγχώρια αγορά καινοτόμα ενεργειακά προϊόντα και υπηρεσίες που δίνουν αξία στους καταναλωτές. Η εταιρεία έχει οικοδομήσει μια μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, ως αποτέλεσμα των καλών πρακτικών πωλήσεων που εφαρμόζει αλλά και της εξυπηρέτησης υψηλών προδιαγραφών που παρέχει σε όλα τα κανάλια πωλήσεων, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

ZeniΘ Sales Excellence Awards_1 (από αριστερά προς τα δεξιά) - Δημήτριος Μαθιουδάκης, Διευθυντής Λιανικών Πωλήσεων, Βαγγέλης Καλαμπόκας, Γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου ΙΠΕ



Κορυφαία βράβευση για τον Διαγωνισμό Home Sweet Home

Σε μία απαιτητική περίοδο για τις εταιρείες ενέργειας, η ZeniΘ ξεχώρισε, υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση, για τις εξωστρεφείς εμπορικές δράσεις της. Εκτός από τα καινοτόμα και ανταγωνιστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, η εταιρεία λάνσαρε τον πρώτο διαγωνισμό στον ενεργειακό κλάδο για την απόκτηση ενός ολοκαίνουριου σπιτιού σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, το Home Sweet Home, ενώ παράλληλα πραγματοποιούσε κληρώσεις κορυφαίων δώρων κάθε μήνα για τους συμμετέχοντες. Το κοινό, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, υποδέχθηκε τον διαγωνισμό με ενθουσιασμό, χαρίζοντας στη ZeniΘ την πρωτιά για το 2022, με τη μεγαλύτερη αύξηση πελατολογίου στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας.

ZeniΘ Sales Excellence Awards_3 (από αριστερά προς τα δεξιά) - Δημήτριος Μαθιουδάκης, Διευθυντής Λιανικών Πωλήσεων, Εμμανουήλ Εξαρχούλακος, Εμπορικός Διευθυντής, Αλέξανδρος Βασιλειάδης, Υπεύθυνος Λιανικών Πωλήσεων & Υποστήριξης Λειτουργιών

 

«Χρυσοί» στο Δίκτυο Πωλήσεων Λιανικής

«Η ομάδα των Λιανικών Πωλήσεων της ZeniΘ με επικεφαλής τον Δημήτρη Μαθιουδάκη, αποδεικνύουν πως με όραμα και ομαδική προσπάθεια έρχονται οι επιτυχίες», αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση.

Επιτυγχάνοντας κάθε στόχο με αποκορύφωμα την απόκτηση πάνω από 100.000 νέων πελατών Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΗΕ) εντός του 2022 και μία σειρά άλλων επιτευγμάτων, ο κ. Μαθιουδάκης παρέλαβε στη χθεσινή απονομή το Gold Award στην κατηγορία Δικτύου Πωλήσεων Λιανικής, δηλώνοντας σχετικά: «Βρίσκομαι 21 χρόνια στην οικογένεια της ZeniΘ και είμαι πραγματικά περήφανος που η προσπάθεια και η αφοσίωση μου όλο αυτό το διάστημα επιβραβεύτηκαν. Αναλαμβάνοντας το 2022 τη θέση του Διευθυντή Λιανικών Πωλήσεων, τώρα αυτή η διάκριση επιβεβαιώνει ότι όποιος αγαπάει αυτό που κάνει στο τέλος  ανταμείβεται. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα πωλήσεων της ZeniΘ και τους συνεργάτες μας για την υπερπροσπάθεια τους την πιο δύσκολη χρονιά της αγοράς ενέργειας, τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και φυσικά τόσο τον Εμπορικό Διευθυντή της εταιρείας, Μάνο Εξαρχουλάκο όσο και τη Διοίκηση της ZeniΘ για την πίστη στο πρόσωπο μου. Τέλος, θα ήθελα να αφιερώσω το συγκεκριμένο βραβείο στην οικογένεια μου για όλη την κατανόηση και την υποστήριξη που μου προσφέρει κάθε μέρα».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: FacebookLinkedInInstagram και Youtube.