Skip to main content

Η ZeniΘ δίνει ενέργεια στην καλοκαιρινή περιοδεία του Αντώνη Ρέμου

Δωρεάν εισιτήρια, μοναδικές εμπειρίες και πολλές ακόμα εκπλήξεις δίνουν ρυθμό στο ζενίθ

Η ΖeniΘ, ο πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας, συνεχίζοντας την παράδοση να δίνει ενέργεια σε μουσικά δρώμενα, στηρίζει για ακόμα μία χρονιά τις καλοκαιρινές συναυλίες του κορυφαίου Έλληνα καλλιτέχνη, Αντώνη Ρέμου. Η εταιρεία για ακόμα ένα καλοκαίρι θα δώσει τον ρυθμό στη μουσική περιοδεία του καλλιτέχνη σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και θα είναι δίπλα στους πελάτες της με δωρεάν προσκλήσεις και πολλές εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΖeniΘ, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας του Αντώνη Ρέμου, θα τρέξει διαγωνισμούς μέσω της νέας ψηφιακής πλατφόρμας προνομίων Power Up, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια για τις συναυλίες ώστε να απολαύσουν από κοντά τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη. Οι επισκέπτες μέσω της digital πλατφόρμας Power Up μπορούν να διαβάσουν του όρους και να επιλέξουν σε ποια συναυλία θα λάβουν μέρος. Ο διαγωνισμός θα τρέξει από τις  8 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, πελάτες και δυνητικοί πελάτες της ZeniΘ, οι οποίοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και για τις πέντε συναυλίες.

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πρώτοι εισιτήρια για τις συναυλίες, μπορούν να επισκεφθούν τα καταστήματα της ZeniΘ, όπου θα γίνεται η προπώληση. Ακόμα, οι νέοι πελάτες της εταιρείας, θα μπορούν να λάβουν έναν εκπτωτικό κωδικό 5 ευρώ1 για την αγορά του εισιτήριου τους μέσω της υπηρεσίας ticket services, ή να αξιοποιήσουν την έκπτωση στο κατάστημα τη στιγμή που κάνουν το νέο συμβόλαιό τους.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί, αφού όσοι κερδίσουν διπλά εισιτήρια για τη συναυλία στην Πετρούπολη στις 3 Ιουλίου, θα μπουν αυτόματα στην κλήρωση για να διεκδικήσουν μία exclusive συνάντηση με τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη. Τρεις τυχεροί θα μπορέσουν να συναντήσουν backstage τον Αντώνη Ρέμο, σε ένα μοναδικό meet & greet, έχοντας την ευκαιρία να συζητήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του. Μέσα από τις πέντε προγραμματισμένες συναυλίες της περιοδείας, στα Ιωάννινα (14/06), στην Πετρούπολη (03/07), στην Αρχαία Ολυμπία (12/07), στη Θεσσαλονίκη (17/07) και στη Χαλκιδική (09/08) οι πιστοί ακροατές του Αντώνη Ρέμου θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν live τις διαχρονικές και νέες επιτυχίες του τραγουδιστή και να ζήσουν μια αξέχαστη μουσική βραδιά παρέα με τη ΖeniΘ.

O κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Εμπορικός Διευθυντής της ZeniΘ, δηλώνει σχετικά: «Ακόμη μία χρονιά βρισκόμαστε δίπλα στους φίλους της μουσικής και μαζί θα ταξιδέψουμε με όλη μας την ενέργεια σε όλη την Ελλάδα, μαζί με έναν από τους πιο αγαπητούς  καλλιτέχνες, τον Αντώνη Ρέμο. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με νέες εμπειρίες και πολλές ακόμη όμορφες εκπλήξεις, αφού στη ΖeniΘ προσφέρουμε περισσότερα για να ζείτε ομορφότερα».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: FacebookLinkedInInstagram και Youtube.