Skip to main content

ZeniΘ: Δυναμική παρουσία στην 87η ΔΕΘ με πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα

Διαγωνισμός Home Sweet Home: Ζωντανά η κλήρωση για το δεύτερο σπίτι

Η ΖeniΘ από το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στη 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες της μεγαλύτερης εμπορικής διοργάνωσης της Νοτιοανατολικής Ευρώπης θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το περίπτερο της ZeniΘ μπροστά από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, να ενημερωθούν για τις μοναδικές υπηρεσίες και προσφορές της εταιρείας αλλά και να ανακαλύψουν έξυπνους τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας. Ακόμη, έως τις 17 Σεπτεμβρίου, η ΖeniΘ επιφυλάσσει σε όσους βρεθούν εκεί, μία σειρά από εκπλήξεις και την ευκαιρία να κερδίσουν μοναδικά δώρα.

Διαγωνισμός Home Sweet Home: Ζωντανά η κλήρωση για το δεύτερο σπίτι

Ο κορυφαίος διαγωνισμός της ΖeniΘ, Home Sweet Home, που συνεχίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ολοκληρώνεται το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου. Η μεγάλη κλήρωση θα αναδείξει τον επόμενο τυχερό νικητή που θα κάνει δικό του το δεύτερο κατά σειρά ολοκαίνουργιο, ενεργειακό σπίτι, που χαρίζει o κορυφαίος πάροχος ενέργειας.  Η  κλήρωση του μεγαλύτερου διαγωνισμού που έχει γίνει ποτέ στον ελληνικό ενεργειακό κλάδο θα πραγματοποιηθεί ζωντανά στο περίπτερο της ZeniΘ με οικοδεσπότη, τον αγαπημένο παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου και θα μεταδοθεί live από τους λογαριασμούς της ZeniΘ σε Facebook και YouTube.

Η ενέργεια της ZeniΘ προσφέρει ακόμη περισσότερες εκπλήξεις και δώρα
Η ΖeniΘ ανταποδίδει την εμπιστοσύνη των πελατών της με έναν νέο διαγωνισμό και έπαθλο ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο Fiat 500e. Στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν όλοι, πελάτες ή μη της ΖeniΘ, ενώ η δήλωση συμμετοχής μπορεί να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά μέσω την πλατφόρμας ZeniΘ Power Up αλλά και απευθείας από το περίπτερο της εταιρείας στη ΔΕΘ ή σε ένα φυσικό κατάστημα ZeniΘ.

Ο κορυφαίος πάροχος ενέργειας προσφέρει τη δυνατότητα ακόμη περισσότερων συμμετοχών στη μεγάλη κλήρωση για το ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα, όσοι επιλέξουν να πραγματοποιήσουν νέο συμβόλαιο ή ανανέωση του ήδη υπάρχοντος συμβολαίου τους με τη ZeniΘ, επιβραβεύονται με επιπλέον 100 συμμετοχές. Ακόμη, κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ, στο περίπτερο της ZeniΘ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ένα συναρπαστικό game activation και να «φορτίσουν» με την κορυφαία ενέργεια της ZeniΘ το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, κερδίζοντας επιπλέον συμμετοχές στη μεγάλη κλήρωση. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τις 31 Οκτωβρίου.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ, όσοι επισκεφθούν το περίπτερο της ZeniΘ θα επωφεληθούν αποκλειστικών προσφορών σε αέριο και ρεύμα και άλλων μοναδικών προνομίων υγείας και ηλεκτρικής φόρτισης. Με την απόκτηση της Οικογενειακής κάρτας υγείας Ευ Ζην, παρέχεται ειδική προσφορά για δωρεάν εξέταση ολικής χοληστερόλης και αιματολογική εξέταση ΤSH. Ταυτόχρονα, όσοι βρεθούν στο περίπτερο της ZeniΘ, μπορούν να ενημερωθούν για το νέο προνομιακό πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας GO ELECTRIC για οικιακούς πελάτες, που αναζητούν λύσεις ηλεκτρικής φόρτισης.

Ο Μάνος Εξαρχουλάκος, Εμπορικός Διευθυντής της ZeniΘ, δήλωσε σχετικά: «Ακόμη μία χρονιά, η κορυφαία ενέργεια της ZeniΘ θα βρεθεί και θα στηρίξει την πιο σημαντική εμπορική έκθεση της χώρας μας, στην πόλη της Θεσσαλονίκης, που έχει ξεχωριστή σημασία για την ιστορία της εταιρείας μας. Σας περιμένουμε όλους στο περίπτερο της ZeniΘ στη ΔΕΘ, με πολλές εκπλήξεις, κορυφαία προνόμια και δώρα!».