Skip to main content

Ορφανός: Ευθύνες στον δήμο Θεσσαλονίκης για το λουκέτο στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ

«Η διοίκηση κωφεύει εδώ και καιρό στις φωνές δημοτών και δημοτικών συμβούλων και της παράταξής μας να διευθετήσει το θέμα νόμιμα και έγκαιρα», υπογραμμίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Ευθύνες στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης για τη διακοπή λειτουργίας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες (ΚΔΑΠ ΜΕΑ) επιρρίπτει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Ορφανός.

«Η διακοπή λειτουργίας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες (ΚΔΑΠ ΜΕΑ) του δήμου Θεσσαλονίκης με απόφαση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας φέρνει τη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης μπροστά στις ευθύνες της για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, το οποίο αφορά δεκάδες ευάλωτων παιδιών και τις οικογένειές τους», σημειώνει χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος και προσθέτει πως:

«Μια διοίκηση που κωφεύει εδώ και καιρό στις φωνές δημοτών και δημοτικών συμβούλων και της παράταξής μας να διευθετήσει το θέμα νόμιμα και έγκαιρα, ώστε να μην χρειαστεί να ανατραπεί η καθημερινότητα τόσο ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Το θέμα χρήζει αποφασιστικής και άμεσης επίλυσης για να μειωθεί το δυνατόν περισσότερο η βλάβη που προκλήθηκε. Ακούει κανείς στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης;», κατέληξε.