Skip to main content

Ποδαρικό Σπηλιόπουλου σήμερα στη Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ Θεσσαλονίκης

Την πρώτη του επίσκεψη στα γραφεία της ΝΔ Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο νέος πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Τάσος Σπηλιόπουλος.

Ο νέος πρόεδρος του οργάνου θέτει ως κύριο καθήκον του την οργάνωση του προεκλογικού αγώνα για λογαριασμό της ΝΔ σε όλα τα επίπεδα (αυτοδιοικητικές, ευρωεκλογές και βουλευτικές εκλογές). 

Την πρώτη του επίσκεψη στα γραφεία της ΝΔ Θεσσαλονίκης, στον πέμπτο όροφο της Μιχαήλ Καλού 6, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο νέος πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Τάσος Σπηλιόπουλος.

Ο κ. Σπηλιόπουλος, που εγκαταστάθηκε στο γραφείο του, αναλαμβάνοντας τα νέα κομματικά του καθήκοντα, ενημερώθηκε από μέλη της Διοικούσας και υπαλλήλους του τοπικού κομματικού μηχανισμού για μια σειρά από διαδικαστικά ζητήματα και τις τρέχουσες εξελίξεις στο τοπικό κομματικό επίπεδο.

Ο νέος πρόεδρος του οργάνου θα βρίσκεται πλέον σε καθημερινή βάση στην έδρα του και φρόντισε από την πρώτη στιγμή να καταστήσει σε όλους σαφές ότι θα λειτουργήσει ενωτικά και ότι κύριο καθήκον του είναι να φέρει σε πέρας με επιτυχία το δύσκολο κομμάτι των εκλογών.

Αυτό άλλωστε είναι και ο κεντρικός του στόχος: να πάει νικηφόρα η ΝΔ πρωτίστως στις εθνικές εκλογές όποτε γίνουν και σαφώς στις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές.

«Η οργάνωση του προεκλογικού αγώνα σε όλα τα επίπεδα είναι πρώτο μου μέλημα», ήταν η λιτή δήλωσή του στη Voria.gr.

Ο κ. Σπηλιόπουλος θα ενημερωθεί πρώτα για όλα τα θέματα του κομματικού μηχανισμού πλήρως (αναμένεται τις επόμενες μέρες να έχει συναντήσεις με τους τέσσερις προέδρους των ΝΟΔΕ) και στη συνέχεια θα θέσει τις προτεραιότητές του, ενώ αναμένεται να έχει επαφές και με όλα τα «γαλάζια» στελέχη που διεκδικούν τους 14 δήμους του νομού Θεσσαλονίκης, όπως και με όσους ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι βουλευτές σε Α' και Β' Θεσσαλονίκης.

Οι συναντήσεις αυτές αναμένεται να ολοκληρωθούν ως τα Χριστούγεννα και μόλις κλείσει ο κύκλος τους θα έχει διαμορφωθεί το πλαίσιο πάνω στο οποίο θα βαδίσει ο «γαλάζιος» κομματικός μηχανισμός στη Θεσσαλονίκη εν όψει των εκλογικών αναμετρήσεων.

Στόχος είναι να υπάρξει ο μέγιστος βαθμός ετοιμότητας, κινητοποίηση των στελεχών για τη στήριξη κόμματος και υποψηφίων και η μέγιστη δυνατή συσπείρωση στις «γαλάζιες» παρατάξεις.

Προς το παρόν ο κ. Σπηλιόπουλος παραμένει φειδωλός στις δηλώσεις του και επισημαίνει ότι πρώτα πρέπει να ολοκληρώσει τον κύκλο των ενημερωτικών συναντήσεών του και ακολούθως να δημοσιοποιήσει τις θέσεις του και να αρχίσει τις πρώτες κομματικές δράσεις.