Skip to main content

Συνάντηση Μητράκα με στελέχη του Οικονομικού Επιμελητηρίου

Συζητήθηκαν ζητήματα φορολογικά, αναπτυξιακά και αξιοποίησης πόρων, όπως και οι περιφερειακές εκλογές στην Κεντρική Μακεδονία.

Επιστροφή στα κλασικά για τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Θεσσαλονίκης με την «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα, τον Θοδωρή Μητράκα, μετά το ξεκαρδιστικό προεκλογικό βίντεο που ακόμη συζητιέται στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Μητράκας συνεχίζει την προεκλογική δραστηριότητά του ως υποψήφιος, στο συνηθισμένο περιβάλλον του και στο ρόλο που τον έχουμε συνηθίσει.

Συναντήθηκε με τα μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και συζήτησαν ζητήματα του επαγγελματικού κόσμου της περιοχής, αλλά κυρίως τα θέματα φορολογικά, αναπτυξιακά και αξιοποίησης πόρων για την αντιμετώπιση προβλημάτων της εθνικής οικονομίας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο πρόεδρος, Νίκος Αντωνάκης, ο αντιπρόεδρος, Χρήστος Μάμαλης, ο γενικός γραμματέας, Μιχάλης Κούπκας, ο οικονομικός επόπτης, Δημήτρης Αγγελάκης, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Στέλιος Ιατρού και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Οικονομικό Επιμελητήριο, Λάζαρος Μακρίδης.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα, δεδομένων και των σχέσεων του κ. Μητράκα με το Επιμελητήριο, ενώ ο ίδιος ενημέρωσε για την απόφασή του να είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και δεσμεύτηκε να τιμήσει την εμπιστοσύνη που του δείχνουν τα μέλη του Επιμελητηρίου.