Skip to main content

Στον ερασιτέχνη Άρη ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Δρόσος Τσαβλής

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στη συζήτηση αναφέρθηκαν θέματα που αφορούν τα αναπτυξιακά τμήματα που καλλιεργούνται στις τάξεις του ερασιτέχνη Άρη

Στη Χαριλάου και το Κλεάνθης Βικελίδης, την έδρα ενός ιστορικού συλλόγου της Θεσσαλονίκης συναντήθηκαν ο υποψήφιος δήμαρχος Δρόσος Τσαβλής και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Άρη, Ελευθέριος Αρβανίτης.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στη συζήτηση αναφέρθηκαν θέματα που αφορούν τα αναπτυξιακά τμήματα που καλλιεργούνται στις τάξεις του ερασιτέχνη Άρη προσφέροντας διέξοδο στα παιδιά και τους ενήλικες και ενασχόληση με αγαπημένα αθλήματα. «Ο Άρης παρέχει τη δυνατότητα άσκησης σε μια σειρά σπορ από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ στην κολύμβηση, από το  χόκεϊ, το σκάκι μέχρι την ξιφασκία», σημειώνεται.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, συζητήθηκαν και ζητήματα που αφορούν την περιοχή πέριξ του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης ή τη θέση που πρέπει να έχουν οι ομάδες και οι άνθρωποί τους εντός κι εκτός των γραμμών των γηπέδων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Αρβανίτης έθεσε στον υποψήφιο δήμαρχο σειρά αιτημάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων του δήμου, όπως την κατασκευή χώρου στάθμευσης (πάρκινγκ) γύρω από το γήπεδο για να διευκολύνονται οι φίλαθλοι όταν υπάρχει ποδοσφαιρικός αγώνας, την ανακαίνιση της πισίνας που υπάρχει σε χώρο δίπλα στο γήπεδο, και την ανάπλαση - πεζοδρόμηση οδών περιφερικά του γηπέδου, που θα εξυπηρετούν τους μικρούς αθλητές κατά την προσέλευση ή αποχώρησή τους από τους χώρους άθλησης του «Κλεάνθης Βικελίδης». Ακόμη, αναφέρθηκε η χωροθέτηση ενός μνημείου κατά της οπαδικής βίας έχοντας ως αφορμή τον θάνατο του Άλκη Καμπανού.

 

 

Επίσης, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, τονίστηκε η ανάγκη ψυχολογικής υποστήριξης παιδιών- γονέων από ειδικούς επιστήμονες του δήμου. Ο κ. Τσαβλής επανέλαβε τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της παράταξης «Όλοι Εμείς» και την πρόταση λειτουργίας Δημοτικών Ιατρείων σε κάθε Κοινότητα καθώς «η υγεία των πολιτών αποτελεί κύριο μέλημά μας». Δήλωσε ακόμη ότι «όλες οι ομάδες της πόλης μας δικαιούνται της προσοχής και φροντίδας του Δήμου Θεσσαλονίκης, διότι αποτελούν μικρές κοιτίδες πολιτισμού, όπου θα πρέπει να γαλουχούνται σωστά οι παιδικές ψυχές, να μπολιάζονται με τα ιδεώδη του αθλητισμού και του ολυμπιακού πνεύματος και να διδάσκονται την αποστροφή στην οπαδική βία».

Τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης συνόδευαν οι υποψήφιοι: Νατάσα Αδάμου, Κώστας Βουρλιάς, Δημήτρης Δάφτσιος, Μαρία Δελίδου, Νικόλαος Ευαγγέλου, Πέτρος Ζαγορίδης, Σίσσυ Καραδημητρίου, Ελένη Κελάμπεη, Γιώργος Μαυρόπουλος, Μαρία Μπαγανά, Ευαγγελία (Εύη) Νουσοπούλου, Δημήτρης Τζουμαλάκης, Νανά Τσοπάκη-Γκόρα, Δημήτρης Πράπας, Χριστίνα Τελλή.