Skip to main content

Τέλος ο Αστέρας Βουλιαγμένης- Έκτακτα μέτρα στον ΟΛΠ

Οι ενστάσεις και των συναρμοδίων υπουργείων, που κατατέθηκαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, θα βάλουν την ταφόπλακα στην συγκεκριμένη πώληση.

Οι πληροφορίες της Voria.gr είναι κατηγορηματικές και αναφέρουν ότι θα πρέπει να θεωρείται οριστικό το ναυάγιο στο project της πώλησης του Αστέρα Βουλιαγμένης. Οι ενστάσεις και των συναρμοδίων υπουργείων, που κατατέθηκαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας – αν και εν πολλοίς ανεξήγητες – θα βάλουν την ταφόπλακα στην συγκεκριμένη πώληση, παρά τα όσα περί του αντιθέτου εξακολουθούν να ελπίζουν ακόμα στο ΤΑΙΠΕΔ.

Την ίδια ώρα, «παγωμένο» παραμένει και το project στο Ελληνικό. Η προσπάθεια του ΤΑΙΠΕΔ να έρθει πιο κοντά στην πλευρά Λάτση, δηλαδή στην πλευρά του αγοραστή, σκόνταψε στην γενικότερη απροθυμία της κυβέρνησης να προχωρήσει το έργο. Και όλα δείχνουν ότι η περιοχή μετατρέπεται οριστικά σε ένα απέραντο hot spot στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Για να μην γίνει το ίδιο και στην περίπτωση του ΟΛΠ, θα ληφθούν έκτακτα μέτρα. Μαθαίνουμε ότι οδεύουμε προς σύγκλιση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, για να επικυρωθεί το αποτέλεσμα του τελευταίου διαγωνισμού. Έτσι θα ξεπερασθεί και το εμπόδιο με τα μέλη του ΔΣ του Οργανισμού που αντιδρούν στο deal. Ακόμα και σήμερα, στελέχη του θεωρούν ότι κακώς πωλήθηκε το 67% στους Κινέζους και προσπαθούν με διάφορους τρόπους να το στείλουν στις καλένδες. Κάπως έτσι φτάσαμε στην απόφαση της έκτακτης ΓΣ, ως της μοναδικής λύσης.