Skip to main content

Θεσσαλονίκη-«The Bricklayer»: Παραμένει κλειστή μία λωρίδα της Τσιμισκή για τα γυρίσματα

Έως και τις 10 σήμερα δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην πιάτσα ταξί επί της οδού Μητροπόλεως.

Σε ισχύ παραμένουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω των γυρισμάτων της χολιγουντιανής ταινίας «The Bricklayer».

Έως 17.00 ώρα σήμερα δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της οδού Τσιμισκή, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καρόλου Ντηλ έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Κομνηνών.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος της οδού Τσιμισκή.

Επίσης, από 08.00 ώρα της Παρασκευής 08 Απριλίου έως 10.00 ώρα της ιδίας ημέρας, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στάθμευσης για ΤΑΞΙ (ΠΙΑΤΣΑ) επί της οδού Μητροπόλεως, (αριστερό μέρος ως προς την κίνηση των οχημάτων) στο ύψος της οδού Αριστοτέλους και σε μέγιστο μήκος περίπου 15 μέτρων (πλευρά ξενοδοχείου ELECTRA PALACE).

«Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.