Skip to main content

H ΖeniΘ διακρίθηκε ως κορυφαίο περιβάλλον εργασίας

Το 2023 η ομάδα ενέργειας της ΖeniΘ θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο

Η ZeniΘ, ο πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα έλαβε πιστοποίηση «Great Place to Work» για το 2022, μετά από αξιολόγηση που πραγματοποίησε ο φορέας «Great Place to Work® Hellas».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η πιστοποίηση αποτελεί αναγνώριση για το καλό εργασιακό περιβάλλον της ΖeniΘ καθώς προκύπτει από την άμεση και εμπιστευτική αξιολόγηση την οποία πραγματοποιούν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με την καθημερινή, εργασιακή τους εμπειρία.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η ΖeniΘ διοχετεύει όλη της την ενέργεια στη δημιουργία ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος που δίνει έμφαση στην ικανοποίηση και τη διαρκή εξέλιξη των 225 ανθρώπων που ανήκουν στο δυναμικό της. Ως αποτέλεσμα, το 88% των εργαζομένων της ΖeniΘ δηλώνουν ότι «αισθάνονται πως συνεισφέρουν ουσιαστικά στην εταιρεία», σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποίησε το «Great Place to Work».

«Η ΖeniΘ ξεχωρίζει ως κορυφαίος εργοδότης γιατί εφαρμόζει προηγμένες πρακτικές διοίκησης και διαμορφώνει μία εταιρική κουλτούρα στη βάση των αρχών της διαφάνειας, της ισότητας, της αξιοκρατίας και της συμπερίληψης. Ταυτόχρονα, η εταιρεία επενδύει στην ανάπτυξη και την ενδυνάμωση των ανθρώπων της, παρέχοντας διαρκώς εκπαίδευση σε νέες δεξιότητες, ενθαρρύνοντας την αναζήτηση ιδεών και καινοτόμων προσεγγίσεων στην εργασιακή καθημερινότητα και διασφαλίζοντας την ισορροπία μεταξύ εργασιακού και προσωπικού χρόνου. Την ίδια στιγμή, η ZeniΘ ενθαρρύνει τους εργαζομένους της να υιοθετούν πρακτικές που προωθούν την προστασία του περιβάλλοντος ώστε να πολλαπλασιάζεται ο θετικός αντίκτυπος των ενεργειών της εταιρείας που έχουν στόχο την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη.
Με σύμμαχο την κορυφαία ενέργεια της ΖeniΘ, η εταιρεία παρέχει στους ανθρώπους της την ίδια ασφάλεια και αξιοπιστία που προσφέρει στους πελάτες της, μέσα από ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον με εξαιρετικές συνθήκες εργασίας, απαλλαγμένο από κάθε είδους διακρίσεις. Η πιστοποίηση «Great Place to Work» επιβεβαιώνει τη βαθιά σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με τους εργαζόμενους της και αντανακλά τον υψηλό βαθμό ικανοποίησής τους από την εταιρεία», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Το 2023, η ομάδα ενέργειας της ΖeniΘ θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, καθώς στους άμεσους στόχους της εταιρείας είναι η αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού της κατά 20%.

Σχετικά με τη ΖeniΘ

Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών, είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει την  υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Από το 2000 δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας. Στο site της ZeniΘ, www.zenith.gr, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα καινοτόμα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, τις υπηρεσίες, και τις προσφορές της εταιρείας. Η ZeniΘ διαθέτει 10 καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνική εξυπηρέτηση (18321) και είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (Facebook, LinkedIn, Instagram  και  Twitter), διασφαλίζοντας την άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές.