Skip to main content

Καραγιάννης: Κάνουμε πραγματικότητα το «και μέτρο και αρχαία»

Αρχές του 2023 η Θεσσαλονίκη θα έχει μετρό, τόνισε ο Γενικός γραμματέας Υποδομών, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση θα υλοποιήσει αυτό που υποσχέθηκε.

Ικανοποιημένους από τους «γοργούς ρυθμούς υλοποίησης του έργου» δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, έπειτα από την επίσκεψη και την επιθεώρηση των εργασιών στους σταθμούς «Βενιζέλου» και «Νομαρχία» μαζί με τον υπουργό, Κώστα Καραμανλή.

«Η Αττικό Μετρό κάνει τη σοβαρή δουλειά που χρειάζεται να γίνει ώστε να ξεκολλήσει το έργο και να είμαστε εντός των χρονοδιαγραμμάτων που έχουμε θέσει στην κυβέρνηση. Η κυβέρνηση, ο υπουργός, Κώστας Καραμανλής και όλο το επιτελείο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών δουλεύουμε και, αυτό που έχουμε υποσχεθεί στους Θεσσαλονικείς θα το υλοποιήσουμε. Αρχές του 2023 η Θεσσαλονίκη θα έχει το μετρό», υπογράμμισε.

«Πρέπει να καταλάβουν οι Θεσσαλονικείς ότι προχωρήσαμε με τη μόνη λύση που εξασφαλίζει αυτό που θέλουν όλοι οι Θεσσαλονικείς: Και Μετρό και αρχαία. Κι αυτό ακριβώς κάνουμε πραγματικότητα», σημείωσε αναφερόμενος συγκεκριμένα στον σταθμό Βενιζέλου.